BRIGHTSTAR

Dyslexie is het meest gangbare leerprobleem. Het treft ongeveer 4% van de mensen en kan alle aspecten van het leven beinvloeden. BrightStar verandert levens. Onze methode is uniek. BrightStar pakt dyslexie bij de bron aan. De doeltreffendheid ervan is al bij meer dan 3250 mensen bewezen. Meer dan 90% van de kinderen en volwassenen gaan sterk vooruit met BrightStar.


Uit onderzoek blijkt dat met de BrightStar behandelmethode meer dan 93% van de kinderen en volwassenen op lees- & spellingstesten significant vooruit gaan. Geleerden, media en klanten beamen dit.
De Brightstar behandeling

Het BrightStar programma omvat twee sessies per week over een periode van zes weken. Eenmaal per week wordt de sessie aangevuld met reguliere remedial teaching.

Vooraf en achteraf wordt een standaard set toetsen afgenomen, waarmee kan worden vastgesteld op waar de reguliere remedial teaching zich op moet richten, en om achteraf de vooruitgang te kunen meten.

Een sessie duurt 20 minuten. Tijdens de sessie zit je in een verduisterde ruimte, achter een computer. Je moet proberen om een balletje op een weg te houden. Let goed op, want dit valt niet mee! Tegelijkertijd worden er, gekoppeld aan je hartslag, lichtflitsen vertoond. Door de concentratie die je hebt vanwege het spelletje, zijn je hersenen sterk ontvankelijk voor het effect van de lichtflitsen. Dit zorgt in zes weken tijd voor het succes van de behandeling.
Gegarandeerd resultaat

Het Brightstar-programma heeft bewezen effectief te zijn. Wij zijn daarvan zozeer overtuigd, dat we dit garanderen. Mocht er na afloop van de behandeling geen vooruitgang te zien zijn, dan ontvangt u de behandelkosten terug.
Meer informatie

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen aan info@rt-exloo.nl of ons bellen op 0591-549058.

Een uitgebreide beschrijving van Brightstar is te vinden op www.brightstarlearning.nl, of klik op het logo hieronder.